Klanten Coop kunnen sparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen

Klanten kunnen tot en met zondag 23 mei bij de Coop-winkels in Emmen, Schoonebeek, Nieuw-Amsterdam, Erica en Nieuw-Dordrecht meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt.

Coop Supermarkten organiseert dit jaar - nadat de campagne in 2020 niet door kon gaan in verband met de coronacrisis - opnieuw de succesvolle en veelgeprezen Doekoe-scholenactie, in samenwerking met Arla Foods en Unilever.

Een recordaantal basisscholen heeft zich dit jaar aangemeld voor de vijfde editie van de Doekoe-scholenactie, met dit jaar als thema ‘Pingel Doekoe binnen voor jouw school’. Ruim 950 scholen doen mee. In de vijf Coop-winkels kan er voor twaalf scholen gespaard worden voor een ruime variatie sport- en spelmaterialen; van voetballen en pionnen tot skippyballen en stoepkrijt. Voor basisschoolkinderen van alle leeftijden.

Kans op speeltoestel

Tijdens de actie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van geselecteerde actieproducten zogenaamde Doekoe-munten. Deze kunnen zij - in hun lokale Coop-winkel - doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Daarnaast maken alle deelnemende scholen kans op een speeltoestel van Nijha, ter waarde van 8.000 euro. De school die het hoogste bedrag binnen haalt, wint.

Kijk voor meer informatie op www.coop.nl/doekoe.