JRS Studio Coevorden laat weer van zich horen

Er was een tijd dat JRS Studio Coevorden een goede naam opbouwde met een aantal bekende artiesten aan boord. Door verschillende oorzaken gebeurde er daarna niet zo heel veel meer, maar de studio aan de Coevorder Looweg heeft een ware boost gekregen.

Naar nu blijkt is namelijk ook Roy - de zoon van Jan van der Sleen - besmet met het virus. Hij werkt samen met zijn compagnon Tim Klaver en uiteraard Jan van der Sleen. ,,Er zijn al enkele producties afgeleverd waar we trots op zijn”, vertellen vader en zoon Van der Sleen. Klaver is op zijn beurt de derde eigenaar. Van der Sleen senior houdt zich thans enigszins afzijdig, geeft het nodige advies en richt zich veelal op het Nederlandstalige werk.

Terry West

Hij is erg trots op de samenwerking met één van de grote namen uit het vak: Terry West. „Hij heeft al enkele orkestbanden gemaakt die goed zijn ontvangen”, weet Van der Sleen. „Ook Ad van Hoorn heeft al enkele teksten aangeleverd. Dit zijn mensen die al ruimschoots hun sporen hebben verdiend in het artiestenvak. Wij zijn dan ook blij dat deze mensen zich willen inzetten om het nodige weer degelijk op de rails te zetten.”