Typisch Emmen is vanaf maandag 22 maart te zien

Het programma Typisch Emmen gaat op maandag 22 maart van start. Het programma is drie weken lang te zien bij de EO vanaf 19.20 uur op NPO2.

In de eerste week van Typisch Emmen maakt de kijker onder meer kennis met de stamgasten van het buurtcentrum in het Rensenpark. Voor de 69-jarige Jan is deze plek zo veilig en vertrouwd dat hij hier eindelijk uit de kast durft te komen. Ook gaat ‘Typisch’ op pad met de familie Trip die bevangen is door de vrachtwagenkoorts. Door zijn foto’s is Justin inmiddels een beroemdheid in de truckerswereld. Vader Jeroen en moeder Alinda genieten daar minstens zo veel van als hun zoon zelf. En Gerard, de ezelfluisteraar van Emmen en omgeving, deelt zijn bijzondere gave met de kijkers.

In de 12-delige serie maakt de kijker verder onder andere kennis met het mannenhuishouden van de muzikale Robert en zijn zoon Daan. Engel en Brechtje worden gevolgd in de laatste dagen van hun geliefde buurtsuper in Emmer-Erfscheidenveen. 'Buurtburgemeester' Jan de Klein probeert in het vissen troost te vinden na moeilijke tijden. De Indiase Kamal probeert in te burgeren onder de vleugels van zijn nuchtere Grietje.