Filmpje: Kamst Mode maakt ludiek statement

Bas Kamst van Kamst Mode trok dinsdagmiddag de aandacht in de Coevorder Friesestraat. Daar zat hij voor zijn winkel op de stadsvloer vastgebonden met kettingen en hangsloten.

Dit was omdat de Nieuw-Amsterdammer op een ludieke manier een statement wilde maken. Net als alle andere niet-essentiële winkels zijn de vijf filialen van Kamst Mode al bijna drie maanden noodgedwongen gesloten. Kamst voelt zich vastgebonden door de overheid. Hij en zijn veertig medewerkers moeten al tien weken de deuren gesloten houden. Net als bij heel veel andere ondernemers uit het MKB is de maat vol.

Ontvangen

Op een ludieke manier weet de ondernemer wederom de aandacht te trekken in een video, die dinsdagavond op de Facebookpagina van Kamst Mode verscheen. In deze video is te zien hoe één van de vele hangsloten waarmee Kamst is vastgeketend door een beveiliger wordt geopend. Immers, dinsdagavond werd tijdens de persconferentie duidelijk dat winkeliers vanaf 3 maart op afspraak weer klanten in hun winkels mogen ontvangen.

Kamst is blij met deze stap waarmee zijn deuren weer een klein stukje openen. Telefonisch en via de website kunnen afspraken ingepland worden. Dit kan zeven dagen per week tussen 09.00 en 20.00 uur. Kamst benadrukt dat klanten geen koopverplichting moeten voelen. De afspraak is geheel vrijblijvend. In alle winkels hangt vanaf 3 maart een nieuwe voorjaarscollectie. Daarnaast wordt de wintercollectie aangeboden met hoge korting.