Mooiste Kiek van de Week | door Jolanda Houweling uit Schoonoord

Jolanda Houweling heeft de laatste Mooiste Kiek van de Week in de korte maand februari gemaakt. De inwoonster van Schoonoord maakte deze foto van een waterige zon, die in de vroege ochtend doorkwam op het heideveld bij haar woonplaats.

Samen met de zon geeft de bevroren heide een leuk effect, zo stellen de juryleden. Bij de keuze van deze Mooiste Kiek van de Week zijn de compositie en het perspectief bepalend geweest. De bevroren heide is scherp in beeld gebracht, maar door het perspectief is op deze foto nog veel van de omgeving te zien. Een mooi geheel dus, met alle elementen keurig in balans.

Jouw speciale foto

Wil jij jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar: coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld duidelijk wie of wat er te bewonderen is op de foto en natuurlijk ook waar deze is gemaakt.

Elke weekwinnaar in 2021 dingt mee naar de jaarprijs, die opnieuw beschikbaar wordt gesteld door Ring Foto De Boer te Coevorden.