Op=Op Partijverkoop opent donderdag in centrum Coevorden

Op=Op Partijverkoop opent donderdag 18 februari in het centrum van Coevorden. De zaak heeft onderdak in het pand aan de Friesestraat 51.

Eigenaar van Op=Op Partijverkoop Vincent Alkema uit Emmen vertelt dat (kort) parkeren voor de deur de doorslag gaf om voor deze locatie te kiezen. Naar verwachting is autoverkeer in de loop van dit jaar weer mogelijk in de Friesestraat. ,,De winkel is dus straks goed bereikbaar met de auto”, zegt Alkema. ,,Te voet en op de fiets zijn we heel toegankelijk vanaf de opening. De voortekenen en de randvoorwaarden zijn in elk geval goed. We hebben er zin in.”

Op=Op opent donderdag om half negen ‘s morgens. In stilte vanwege de coronamaatregelen, maar wél met openingsaanbiedingen. ,,Onze winkel voldoet aan alle veiligheidseisen omtrent de coronamaatregelen.” Wim Hebers en Bert Schutrups krijgen de leiding in handen te Coevorden.

De nieuwe winkel is vanaf donderdag open van half negen ‘s morgens tot zes uur ‘s avonds. ,,Op koopavond zijn we vanwege de avondklok open tot acht uur en op het moment dat de koopzondagen terugkeren in het straatbeeld, doen we daaraan mee.”

Meer (algemene) informatie over bijvoorbeeld aanbiedingen staat op www.facebook.com/opisoppartijverkoop.