Maak een testrit met de elektrische Ford Mustang Mach-E bij Autobedrijf Misker

Belangstellenden kunnen op woensdag 17 en donderdag 18 februari een testrit maken met de elektrische Ford Mustang Mach-E. Op deze dagen doet de Go Electric roadshow Autobedrijf Misker in Emmen aan.

De showroom is weliswaar momenteel nog dicht vanwege de lockdown, maar Misker maakt het mogelijk om, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, tóch kennis te kunnen maken met de emissievrij rijdende Ford. Het autobedrijf kan voor belangstellenden een tijd reserveren zodat er toch met de Mustang Mach-E gereden kan worden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dennis Weidijk via e-mail: d.weidijk@misker.nl of telefonisch: 0591-654781 om een afspraak te maken.

De speciale First Edition, uitsluitend te reserveren via een de website, was snel uitverkocht en ook de reguliere varianten van de elektrische SUV van de Mustang-serie zijn erg in trek. Dat komt omdat de Ford Mustang Mach-E een indrukwekkende rijervaring biedt. De Mustang Mach-E is de aanvoerder van een snelgroeiend aanbod aan geëlektrificeerde modellen, waarmee Autobedrijf Misker voor elke specifieke behoefte een oplossing biedt. Mooie voorbeelden zijn de Fiesta, Puma en Focus Mild Hybrid.

Kijk voor meer informatie op www.misker.nl.