Mooiste Kiek van de Week | door Marjolein Reijntjes uit Dalen

Marjolein Reijntjes heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. De Dalense fotografeerde deze Drentse heideschapen. Let in het bijzonder op de tweeling: een zwart en een wit lammetje. Vrolijk nieuws in deze ingrijpende coronatijd.

Dalenaar Cees Reijntjes houdt deze Drentse heideschapen als hobby. Samen met Marjolein heeft hij een perceel aan de straat Achterkamp in Dalen, waar de heideschapen alle ruimte hebben. De namen van het zwarte en witte lammetje? Vacci en Natie, hoe toepasselijk is dat.

De jury roemt het bijzondere moment van deze foto, want lammetjes worden doorgaans niet zo vroeg in het jaar geboren. De kiek is mooi scherp en op de hoogte van de schapen genomen. Al met al een mooi plaatje, die zonder twijfel goed is voor deze uitverkiezing.

Speciale foto

Wil jij jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar: coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld duidelijk wie of wat er te bewonderen is op de foto en natuurlijk ook waar deze is gemaakt.

Elke weekwinnaar in 2021 dingt mee naar de jaarprijs, die opnieuw beschikbaar wordt gesteld door Ring Foto De Boer te Coevorden.