Mooiste Kiek van de Week | door Monique Jonkman-Koolen uit Aalden

Monique Jonkman-Koolen heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. De Aaldense vindt schapen en sneeuw ‘een mooie combinatie’.

Op de foto staan een vijftal rammen van de rammengroep van Schaapskudde Benneveld. Deze rammen onderhouden natuurgebied De Palms bij Meppen. Er lopen bij Meppen in totaal elf rammen, die worden verzorgd door herders op vrijwillige basis.

De jury van deze fotoverkiezing zoekt altijd naar iets wat er uitspringt. De combinatie van prachtige schapen en hier en daar wat sneeuw op de vacht zorgt voor extra sfeer, die dit winterse plaatje met zich meebrengt. Technisch gezien is dit een nette foto, met de mannelijke schapen mooi gecentreerd.

Jouw speciale foto

Wil jij jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar: coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld duidelijk wie of wat er te bewonderen is op de foto en natuurlijk ook waar deze is gemaakt.

Elke weekwinnaar in 2021 dingt mee naar de jaarprijs, die beschikbaar wordt gesteld door Ring Foto De Boer te Coevorden.