Bosma Bedden biedt boxsprings aan met hoge kortingen

Bosma Bedden aan de Nijbracht in Emmen biedt tijdelijk complete boxsprings, inclusief hoofdbord, aan met extra hoge kortingen. Op de website zijn alle boxsprings te vinden die direct uit voorraad leverbaar zijn. ,,Bovendien zijn alle matrassen in het magazijn te koop tot wel 50 procent korting", vertelt Gerrie Bosma.

,,We hebben nog eens heel goed gekeken naar wat we in voorraad hebben in onze winkel en magazijn”, vervolgt de ondernemer. “We kwamen tot de conclusie dat we daar een hele mooie actie mee kunnen beginnen voor onze klanten."

Omdat het nu niet mogelijk is om fysiek naar de winkel te komen, komen de mensen van Bosma Bedden bij de klanten thuis. ,,Juist nu is het zo belangrijk dat mensen kunnen slapen op een kwalitatief goed bed en niet op ‘plastic’ matrassen, die overal op internet worden aangeboden”, weet Bosma uit ervaring. ,,Slaap lekker en blijf gezond, dat is onze boodschap. Vooral nu is goed slapen zo belangrijk om fit en sterk te blijven en het hoofd te bieden tegen deze pandemie. Onze boxsprings en matrassen zijn bewezen goed van kwaliteit.”

Altijd bereikbaar

Bosma Bedden Emmen is daarom altijd bereikbaar. De medewerkers geven telefonisch advies en wanneer wenselijk ook bij de mensen thuis. Bij het bezorgen en montage van een nieuw bed worden alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen. Meer informatie: telefoon 0591-648328 of op de website www.bosmabedden.nl/emmen.