Mooiste Kiek van de Week | door Lyna Marleen Heins uit Coevorden

Lyna Marleen Heins uit Coevorden heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. Zij bezocht het park in de stadswijk Ballast om deze foto te maken.

Let op het ‘lage’ zonlicht en het ware vloerkleed van bladeren. De jury roemt de mooie kleuren en contrasten. De foto krijgt min of meer tegenlicht door de zon. Dit beeld viel op tussen de andere inzendingen en mede daarom kozen de juryleden deze foto van Lyna Marleen als Mooiste Kiek van de Week.

Speciale foto

Wil jij jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar: coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld duidelijk wie of wat er te bewonderen is op de foto en natuurlijk ook waar deze is gemaakt.

Elke weekwinnaar in 2021 dingt mee naar de jaarprijs, die beschikbaar wordt gesteld door Ring Foto De Boer te Coevorden.