Kinderopvang Meerdijk in andere handen

Kinderopvang Meerdijk komt in andere handen. Eigenaresse en oprichtster Jennie Wever draagt op 1 januari 2021 haar bedrijf over aan haar collega Nienke van Halderen. Zij is al zes jaar werkzaam bij het bedrijf in Emmen.

Wever richtte het bedrijf tien jaar geleden op. Ze wil zich nu richten op andere zaken. Kinderopvang Meerdijk biedt op drie locaties in Emmen opvang aan. Nienke van Halderen heeft sinds drie jaar de leiding over de vestiging in de wijk Emmerhout. ,,Elk kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en wij zijn er om de kinderen hierin te begeleiden, ze te laten groeien en te helpen in hun zelfredzaamheid. We bieden kinderen op alle locaties een vertrouwde en leerrijke omgeving. Op de groepen creëren we een klimaat van rust, ruimte en aandacht door middel van een vaste dag structuur.”

In deze tijden een bedrijf overnemen, brengt een bepaalde onzekerheid met zich mee. Van Halderen: ,,Er staat een prachtig, gezond bedrijf met heel veel fijne en ervaren collega’s op de groepen. Met elkaar slaan we ons door deze periode heen. Wij zetten ons maximaal in om de ingezette koers en visie voort te zetten.” Voor ouders en kinderen verandert er op dit moment weinig. Ouders zijn inmiddels geïnformeerd over de overname.