Crazy Koopweek in hartje Coevorden

De Coevorder Handelsvereniging houdt de Crazy Koopweek. Liefst 23 winkeliers doen mee aan deze koopweek van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 november. Elke deelnemende winkelier in hartje vestingstad heeft deze week een scherpe aanbieding, waar klanten van kunnen profiteren.

Net als eind mei is er sprake van één week in plaats van één koopavond. Voorzitter Richard Dimmendaal van de Coevorder Handelsvereniging ziet graag dat het winkelend publiek zich verspreid over meerdere dagen vanwege het coronavirus. ,,Dat is beter dan dat we hier alle bezoekers op een specifieke avond over de vloer krijgen. Alle winkeliers nemen voldoende maatregelen om gasten welkom te heten”, zegt Dimmendaal. ,,Blijf thuis bij klachten, draag een mondkapje, houd anderhalve meter afstand en respecteer de huisregels van de betreffende winkels.”

Actiebonnen

In de Coevorder Courant van vandaag - dinsdag 24 november - staan actiebonnen afgedrukt. Op vertoon van een bon kan geprofiteerd worden van een aantrekkelijke actie bij een deelnemende winkelier. Om contactmomenten te beperken, hoeven bezoekers de bon alleen maar te tonen - al dan niet op de telefoon - en dus niet te overhandigen. Ook het tonen van de bon op de mobiel - door te klikken op één van de actiebanners zodat je bij de pagina terechtkomt - geeft recht op deelname aan de actie bij elke ondernemer. „Koop lokaal en wees welkom!”