Bosma Bedden ontzorgt haar klanten volledig

Bosma Bedden aan de Nijbracht in Emmen is al meer dan zestig jaar hét adres voor een kwaliteitsbed en -matras voor een goede prijs. Nu er momenteel zoveel zorgen zijn over een hernieuwde uitbraak van Covid-19 is het goed om te weten dat Bosma Bedden haar klanten volledig ontzorgt. ,,Wij zorgen voor een veilige omgeving in de winkel”, zegt eigenaar Gerrie Bosma.

Bosma en zijn team heten de klanten van harte welkom in de winkel. Met meer dan 1500 vierkante meter is er een enorme keuze en krijgt de klant een verantwoord advies als het om goede nachtrust gaat. In de ruime showroom is alles te vinden voor op de slaapkamer, zoals seniorenbedden, bedbodems, kasten, dekbedden, kussens, matrassen, beddengoed en natuurlijk boxspringbedden. Voor elke aanschaf geldt de unieke slaapgarantie.

,,Maar dat niet alleen”, vertelt Gerrie Bosma. ,,Ook buiten de drukte om zijn wij er voor onze klanten. Zo is het mogelijk om op afspraak onze winkel te bezoeken en in alle rust en ruimte een nieuw bed uit te zoeken. Dat is zeker in deze tijd een mooie mogelijkheid. Het is zelfs mogelijk, dat klanten via onze haal- en brengservice een bezoek aan de winkel aan de Nijbracht kunnen brengen. In voorkomende gevallen gaan we bij de mensen thuis op bezoek om tekst en uitleg te geven. Dat wordt uitermate gewaardeerd, hebben we gemerkt.”

Bosma vervolgt: ,,Een verkeerd geadviseerd matras kan al snel zorgen voor slaapproblemen en rugpijn”, weet Bosma. ,,Dat mag niet gebeuren, vinden wij. Zeker in deze tijd niet, nu een ziekte als corona op de loer ligt en bijvoorbeeld zorgondernemers niet gemist kunnen worden. Daarom verkopen wij in onze winkel ook alleen maar bekende merken als Caresse en Velda boxspringbedden.”

Meer informatie: www.bosmabedden.nl/emmen