Mooiste Kiek van de Week | door Alie Veen uit Oosterhesselen

De Mooiste Kiek van de Week is gemaakt door de Oosterhesselse Alie Veen-Eising. ,,Deze ochtendzon boven de Hooiweg bij Oosterhesselen is zó mooi! Op de fiets naar het werk zie ik vaak prachtplaatjes.”

De jury vindt de foto speciaal. Mist is immers een verschijnsel dat de wereld totaal anders kan laten lijken. De mist is duidelijk zichtbaar op deze foto en wat zijn de wolken en de reflectie van de zon hier fraai weergegeven! Een moment dus dat mooi vast is gelegd en wie weet was de aanblik van dit tafereel een half uur later totaal anders door het optrekken van de mist.

Delen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt.

Elke weekwinnaar in 2020 dingt mee naar de jaarprijs.