Autoworld van Boven viert 40 jaar Suzuki dealerschap

Suzuki zette in 1979 voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Een jaar later trad Autobedrijf van Boven toe tot deze dealerorganisatie. Van Boven is dus Suzuki-dealer van het eerste uur en daar is de Emmer onderneming bijzonder trots op.

Autobedrijf van Boven is opgericht in 1946 en wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Broer en zus zijn letterlijk opgegroeid in het bedrijf en tussen de Suzuki’s. ,,Wij kennen onze klanten en gaan iedere dag voor de beste serviceverlening.”

Het team telt op dit moment vijf monteurs, waarvan er twee dit jaar ook veertig jaar in dienst zijn. Openheid naar de klant toe is belangrijk voor het autobedrijf aan de Phileas Foggstraat. ,,We maken vooraf duidelijke afspraken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. We nemen contact op met onze klanten voor overleg en geven duidelijke uitleg bij mankementen. Als we kijken naar onze klantenkring, met zelfs verschillende generaties binnen één familie, durven wij te stellen dat dit wordt gewaardeerd.”

In verband met de coronacrisis kan Van Boven het 40-jarig jubileum niet groots vieren. ,,Om dit heugelijke feit toch niet compleet onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben wij feestelijke jubileumdeals, extra kortingen en speciale acties voor u bedacht. Dit is de ideale gelegenheid voor de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion. Onze auto’s staan er tiptop bij en zijn standaard voorzien van 24 maanden garantie en een jaar lang gratis pechhulp met Europadekking.”

Autoworld van Boven neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht, zodat de klant het bedrijf veilig kan bezoeken. ,,Ook is het mogelijk om een proefrit op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, af te spreken.”

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kijk op de compleet vernieuwde website: www.van-boven.nl . Telefoon 0591-618128, e-mail: info@van-boven.nl