Mooiste Kiek van de Week | door Marlies Eising uit Steenwijksmoer

Marlies Eising uit Steenwijksmoer heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. De lucht lijkt hier wel in vuur en vlam te staan tijdens een trekvogeltelling onder de rook van Coevorden. „Een groot contrast met de verder grijze dag”, weet Marlies nog goed.

De jury was direct onder de indruk van deze inzending. Het silhouet van de persoon op de foto steekt fraai af tegen de achtergrond. De achtergrond met de windmolens vormt het focuspunt van de foto. Omdat juist niet alle focus naar de persoon op de foto gaat, heeft deze kiek veel warmte in zich.

Delen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt. De redactie bepaalt als jury de keuze.

Elke weekwinnaar in 2020 dingt mee naar de jaarprijs.