Peter Shop in Coevorden is weer open na verbouwing

Peter Shop in Coevorden heeft donderdag - na drie dagen van hard werken tijdens de verbouwing - de deuren weer geopend. ,,Een prachtig resultaat”, zegt eigenaresse Simone Lippold uit Klazienaveen. Zes jaar geleden opende de winkel na een zeer grondige verbouwing op deze locatie in Coevorden centrum.

,,Naast onze vaak wisselende collectie willen we meegaan met de tijd en onze klanten een complete beleving geven”, geeft Simone als reden voor de verbouwing van vorige week. De winkel heeft nu nieuwe stellingen met nieuwe kleuren, vernieuwde paskamers, een nieuwe indeling waarin alles nog ruimer is opgezet en er is nieuwe ruimte gecreëerd, waardoor er in de winkel ook plaats is voor een koffiebar.

Nieuwe merken

Naast het nieuwe interieur heeft de modezaak het assortiment aangevuld met een aantal nieuwe merken voor baby’s, jongens en dames. Simone: ,,Ook de herenlijn wordt niet vergeten, maar dat blijft nog even een verrassing. Peter Shop is een complete gezinswinkel en biedt een groot en breed assortiment voor baby’s, kinderen, man en vrouw. Maandelijks hebben wij nieuwe collecties van veel merken en wekelijks komt er veel nieuwe kleding binnen.”

Simone: ,,Wij nodigen als team onze bezoekers graag uit om te genieten van onze nieuwe sfeer, look and feel en voor koffie aan onze nieuwe koffietafel.”

Bekijk ook www.facebook.com/petershopcoevorden.