Belle en het Beest De Musical te zien in het Atlas Theater

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical. In deze bijzondere sprookjesvoorstelling wordt het verhaal verteld dat echte schoonheid diep van binnen zit. Op zondag 1 november is de betoverende familievoorstelling te zien in het Atlas Theater in Emmen.

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina Holwerda de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong en oud.

Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical een magische voorstelling voor de hele familie.

Bezoekers kunnen meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd. Kom verkleed en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet.

De voorstellingen beginnen om 13.30 en 16.00 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.atlastheater.nl.