Mooiste Kiek van de Week | door Jolanda Houweling uit Schoonoord

De Schoonoordse Jolanda Houweling heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. Samen met haar kleinkinderen ging zij vroeg uit bed om reeën te spotten.

,,We hebben geen enkele ree gezien, maar de kinderen waren wél heel nieuwsgierig naar ‘wat er in de grond zat met al die grote bladeren’. Ik liet mijn kleinkinderen elk één suikerbiet uit de grond trekken. Wat een verbazing!”

Volgens de jury is deze foto knap gemaakt. In de vroege uurtjes met weinig licht een foto maken is immers altijd een uitdaging, want het is balanceren tussen een zo licht mogelijke foto, de charme van het moment en de kwaliteit van de foto. Dit alles is perfect in balans en daarom is deze foto de Mooiste Kiek van de Week geworden.

Delen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt. De redactie bepaalt als jury de keuze. Elke weekwinnaar in 2020 dingt mee naar de jaarprijs.