Emmen Centrum Krant heeft nieuwe, frisse 'look'

De Emmen Centrum Krant is geheel vernieuwd. De uitgave, met nieuws over activiteiten en ontwikkelingen in het centrum van Emmen, heeft een frisse ‘look’ gekregen. De krant wordt volgende week verspreid met de Emmer Courant, Coevorder Courant en het Dagblad van het Noorden.

De Emmen Centrum Krant is een uitgave van ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad, in samenwerking met NDC mediagroep en Stichting Marketing Regio Emmen (SMRE), bekend van de slogan ‘Emmen. Maak het mee!’.

Centrummanager Laurens Meijer is blij met de vernieuwde Emmen Centrum Krant, die vier keer per jaar verschijnt. ,,De krant heeft een mooiere lay-out (verzorgd door Demarrage Reclame en Adviesbureau, red.) en is kleurrijker. Er staan minder commerciële verhalen in, maar meer nieuwtjes over de activiteiten in het Emmer centrum. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe winkels en zaken die verbouwd worden.”

Hondsrugtoren

Daarnaast is er een ruime inbreng van ‘Emmen. Maak het mee!’ over de diverse ontwikkelingen in de Vlinderstad. In de komende uitgave is er aandacht voor onder meer het Raadhuisplein, de in aanbouw zijnde Hondsrugtoren, het Rensenpark, parkeren in Emmen, de kerstmarkt, het China Lights Festival en het feit dat Emmen nog beter bereikbaar is.

Doordat de Emmen Centrum Krant wordt verspreid in geheel Drenthe en Oost-Groningen, komt de uitgave onder de aandacht van maar liefst ruim 246.000 mensen. In het verleden heeft de uitgave van de krant ertoe geleid dat meer mensen de koopzondagen in Emmen bezoeken. Meijer: ,,Dat is gebleken uit onderzoek naar klantenbestanden van winkels. De Emmen Centrum Krant is zo aantrekkelijk omdat hij in een brede regio wordt verspreid. Heel veel ondernemers kunnen hun verhaal erin kwijt. De krant werpt dus behoorlijk zijn vruchten af. En Emmen is natuurlijk ook een fijne plaats om te vertoeven.”

De Emmen Centrum Krant verschijnt op dinsdag 22 september in de Emmer Courant en de Coevorder Courant. Op donderdag 24 september is de krant te vinden in het Dagblad van het Noorden.