Creativo Care: Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

,,Heeft u last van haarverlies? Een droge of juist vette hoofdhuid? Een geïrriteerde of jeukende hoofdhuid? Wij geven gratis advies!”, aldus Liane Mestemaker en Roelina Prakken van Creativo Care aan het Stationsplein in Emmen.

Liane en Roelina zijn naast haarwerkspecialist ook gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblematiek. Liane vertelt: ,,Na een opleiding van dermatologen en andere deskundigen kunnen wij met hulp van de mediscope de hoofdhuid goed in beeld brengen. De klant kan meekijken op een beeldscherm. Wij vinden het heel prettig dat wij op deze manier onze kennis weer door kunnen geven aan onze klant.”

Haar en hoofdhuid hebben het soms zwaar te verduren. Stress, ziekte, een gevoelige hoofdhuid, gebruik van verkeerd haar en hoofdhuid verzorging, het kan gemakkelijk leiden tot een geïrriteerde hoofdhuid, schilfers, haaruitval en dunner wordend haar.

Liane: ,,Dit kan lijden tot onzekerheid en zelfs depressies. We kunnen natuurlijk niet toveren, maar we kunnen echt heel erg veel. We gebruiken de modernste techniek voor een analyse van het haar en de hoofdhuid. Daarna maken we een behandelplan om haar en hoofdhuid te versterken. Ja, de hoofdhuid is daarbij heel belangrijk, want dat is de basis voor een gezonde haargroei. Die moet je echt vertroetelen voor een goed resultaat.

Meer informatie: www.creativocare.nl