Ongedwongen genieten bij Wombat Tea & Het Kookgebeuren

Wombat Tea & Het Kookgebeuren aan de Dorpsstraat in Weerdinge is elk weekend open voor brunch, lunch, high tea, maar op verzoek ook op andere dagen. Iedere zaterdag bakken we pizza’s in de steenoven. Die kunnen hier worden gegeten en ook worden meegenomen.

Houd verder onze website in de gaten voor alle activiteiten. Soms doen we ineens iets anders. Zo hadden we afgelopen zaterdag een tapas menu-avond. Het was heerlijk weer en het hele terras zat vol. Dat is echt een feestje.

Geen verspilling

We maken alles zelf. De broodjes worden iedere dag vers gebakken, de zalm rookt René ook zelf en het al het vlees is puur en zonder toevoegingen. Anita bakt steeds wisselende taarten maar ook de scones, lemon curd, kokosboekweit koekjes en nog veel meer. En we maken zelf ijs. We werken niet met een heel uitgebreide menukaart maar zorgen iedere week voor weer nieuwe leuke dagverse lekkernijen. Dan is er ook heel weinig verspilling. En mocht er nog wat overblijven dan gaat het naar de kippen.

Thee? Nee bedankt doe mij maar bier. Zo hebben we Affligem van de tap. Maar natuurlijk ook wijn of  een bubbel. Voor de liefhebber is er zelfs een hele whisky kelder. René kan er alles over vertellen.

Kookworkshop of feestje op maat

Verder kunnen er in overleg kookworkshops, feestjes of high tea’s voor groepen worden gehouden. De kookworkshops zijn erg leuk voor vriendengroepen, maar ook bij een zoveel jarig huwelijk of een verjaardag. Dan is iedereen lekker bezig en vervolgens wordt er samen genoten van een heerlijk menu. Ook voor bedrijven hebben we al veel kookworkshops verzorgd.

Wombat Tea & Het Kookgebeuren

René & Anita

Dorpsstraat 39

7814 PS Weerdinge

www.wombattea.nl

 

Openingstijden      

Zaterdag  11.00-21.00 uur

Zondag    12.00-17.00 uur

Alle dagen op afspraak

Reserveren of vragen? Bel ons op 06-22191344