Transparantie is het sleutelwoord voor Passies Bouwadvies & Makelaardij

Aangeboden door: Passies Makelaardij

Transparantie is het sleutelwoord bij de aan- en verkoop van een woning. Passies Bouwadvies & Makelaardij voegt de daad al sinds 2016 bij het woord door een bouwkundige keuring onderdeel te maken van het aankoopproces. Het resultaat is een hoge klanttevredenheid.

Met een jarenlange ervaring in de bouwsector begon Passies in 2016 met zijn makelaardij aan de Struikheide in 15 in Sleen. De bouwkundige keuring op te nemen in het traject scheelt tijd en kan een hoop tijdrovende situaties voorkomen. 

,,Wij zetten al onze kwaliteiten waarmee we groot zijn geworden in om de klant volledig te ontzorgen. Dit betekent dus ook dat mensen door ons een bouwkundige keuring kunnen laten uitvoeren. Wie een woning van ons bezichtigt krijgt op voorhand een uitgebreide brochure, waarmee de kandidaten direct weten waar ze aan toe zijn en waarmee ze in de toekomst rekening kunnen of moeten houden. De extra stap die wij zetten wordt gewaardeerd door de mensen en dit is voor ons de bevestiging dat we de juiste koers te pakken hebben.’’

Op deze manier wordt men bij Passies Bouwadvies & Makelaardij geheel ontzorgt en kunnen mensen met een gerust gevoel de sleutel halen bij de notaris. Als eerste makelaarskantoor in Nederland die NRBI (Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs) gecertificeerd is krijgt u bij de bemiddeling van de aankoop van een woning gratis een bouwkundig advies inclusief een investerings- en of verbouwbegroting. Erg handig voor uw financieringsbehoefte.

,,Bij de aan- en verkoop van een woning is een keuring naar de bouwkundige staat van essentieel belang en sinds kort opgenomen in een koopovereenkomst. Met deze bouwkundige keuring voldoen mensen aan hun plicht om onderzoek of melding te doen van gebreken aan de woning. Dit kunnen wij voor mensen volledig uit handen nemen, waardoor er veel sneller stappen kunnen worden gezet. Ook op het gebied van taxaties kunnen wij mensen het werk uit handen nemen met een onafhankelijke blik op de stand van zaken.’’

Bij de aanschaf, verbouw of renovatie van een woning komt veel kijken. De bouwkundige expertise van Passies Bouwadvies & Makelaardij, waarin de technische uitvoering en constructie centraal staat, zorgt voor een tevreden en veilig gevoel wanneer u tot nieuwbouw, verbouw, aankoop of verkoop  overgaat. Nieuwsgierig wat Passies Bouwadvies & Makelaardij voor u kan betekenen? Zoek gerust eens contact. De medewerkers heten u van harte welkom!

Passies Bouwadvies & Makelaardij
Struikheide 15
7841 GG Sleen
Tel. 0591-546892
e-mail. info@passies-makelaardij.nl
Internet. www.passies-makelaardij.nl