Mooiste Kiek van de Week | door Henk Siepel uit Sleen

Henk Siepel heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. Hij nam deze foto van een fraaie spreeuw in zijn eigen tuin aan de Zonnedauw te Sleen.

Deze spreeuw eet een heerlijk besje. Het vogeltje is op prachtige wijze ingezoomd, waardoor het onderwerp van de foto overduidelijk is.

Ook staat het beestje er mooi helder op, ondanks dat de zon schuin van voren komt. De helderheid van de foto is het gevolg van het goed gebruiken van de ISO-instellingen. ISO waarde staat voor de gevoeligheid van de sensor voor licht.

Delen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt. De redactie bepaalt als jury de keuze. Elke weekwinnaar in 2020 dingt mee naar de speciale jaarprijs, die beschikbaar wordt gesteld door Ring Foto De Boer te Coevorden.