Groot deel Coevorden wint cadeaubon in Postcode Loterij en mag shoppen bij lokale ondernemers (of doneren aan voedselbank)

Inwoners van Coevorden met postcode 7741 die meedoen aan de Postcode Loterij hebben per lot een cadeaubon van 50 euro gewonnen. Die bon kunnen zij bij lokale ondernemers en winkeliers in de buurt besteden.

De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij onder meer de Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque.

In Coevorden, Nieuwe Krim en Steenwijksmoer hebben 9.250 inwoners en 4.280 huishoudens de postcode 7741. Degenen die meedoen aan de Postcode Loterij winnen een cadeaubon.

Ook donatie aan de voedselbank is mogelijk

Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd. Zij kunnen ook een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan de voedselbank.

De Postcode Loterij heeft het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni landelijk uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.