Mooiste Kiek van de Week | door Jansje Brands

Jansje Brands uit Zweeloo heeft de Mooiste Kiek van de Week gemaakt. Ze hoefde de deur bijna niet uit om dit leuke plaatje te maken.

Deze zelfgemaakte broedkast voor torenvalkjes spreekt boekdelen aan de Burgemeester Tonkensstraat. De donzige vogeltjes trekken er veel bekijks. Een uniek moment volgens de jury, want de foto laat torenvalkjes zien die op het punt van uitvliegen staan. Het is speciaal dat de kast gelijk bewoond werd.

Des te langer er naar de foto wordt gekeken, hoe meer verschil er is te zien. Let alleen al op de jonge torenvalkjes, die stuk voor stuk in een andere richting lijken te kijken. Dit alles maakt deze Mooiste Kiek van de Week dan ook erg interessant, want er gebeurt echt iets.

Delen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt. De redactie bepaalt als jury de keuze. Elke weekwinnaar in 2020 dingt mee naar de speciale jaarprijs.