Passies Bouwadvies & Makelaardij zet punt aan de horizon

Aangeboden door: Passies Bouwadvies & Makelaardij

Wie een woning koopt weet dat er veel moet worden geregeld. Passies Bouwadvies & Makelaardij weet dit als geen ander en denkt graag met haar klanten mee. Waar anderen ophouden, zet de makelaardij van Karl Passies graag de volgende stap om er zeker van te zijn dat er een mooi punt aan de horizon verschijnt.

Met een jarenlange ervaring in de bouwsector begon Passies in 2016 met zijn makelaardij aan de Struikheide in 15 in Sleen. Het nieuwe concept, waartoe bouwadvies behoort, kwam niet zomaar uit de lucht vallen legt de ondernemer uit.

,,Wij zetten al onze kwaliteiten waarmee we groot zijn geworden in om de klant volledig te ontzorgen. Dit betekent dus ook dat mensen via ons een bouwkundige expertise kunnen laten doen. Wie een woning van ons bezichtigt krijgt op voorhand een uitgebreide brochure, waarmee de kandidaten direct weten waar ze aan toe zijn en waarmee ze in de toekomst rekening kunnen of moeten houden. De extra stap die wij zetten wordt gewaardeerd door de mensen en dit is voor ons de bevestiging dat we de juiste koers te pakken hebben.’’

Op deze manier wordt men bij Passies Bouwadvies & Makelaardij geheel ontzorgt en kunnen mensen met een gerust gevoel de sleutel halen bij de notaris. Bij de bemiddeling van de aankoop van een woning krijgt u als extra gratis een bouwkundig advies inclusief een investerings- en of verbouwbegroting. ,,Bij de aan- en verkoop van een woning is een keuring naar de bouwkundige staat van essentieel belang. Met deze bouwkundige keuring voldoen mensen aan hun plicht om onderzoek of melding te doen van gebreken aan de woning. Dit kunnen wij voor mensen volledig uit handen nemen waardoor er veel sneller stappen kunnen worden gezet.’’

Bij de aanschaf, verbouw of renovatie van een woning komt veel kijken. De bouwkundige expertise van Passies Bouwadvies & Makelaardij waarin de technische uitvoering en constructie centraal staat zorgt voor een tevreden en veilig gevoel wanneer u tot nieuwbouw- verbouw- aankoop of verkoop  overgaat. Nieuwsgierig wat Passies Bouwadvies & Makelaardij voor u kan betekenen? Zoek gerust eens contact. De medewerkers heten u van harte welkom!

Passies Bouwadvies & Makelaardij
Struikheide 15
7841 GG Sleen
T: 0591-546892
E: info@passies-makelaardij.nl
I: www.passies-makelaardij.nl