'Trappen & Grappen' in Coevorden: rondje fietsen met cabaret en comedy onderweg (ook voor kinderen)

Terwijl Hoogeveen al jaren ‘Trappen Happen & Stappen’ op de agenda heeft staan, start Coevorden zondag 19 juli met het soortgelijke ‘Trappen & Grappen’. Geen muziek, maar cabaret en stand-upcomedy.

Trappen en Grappen

Onder het motto ‘Theater Hofpoort maakt je zomer nog leuker‘ start het plaatselijke theater met dit fietsevenement dat deelnemers gedurende twee zondagen (19 juli en 16 augustus, beide van 13.00 tot 17.00 uur) langs vier locaties met entertainment in de gemeente Coevorden voert. Deelname inclusief twee consumpties: 24,95 euro - en geschikt vanaf 12 jaar.

Bij de eerste editie voert de tocht naar Dalen, langs onder meer de Daoler Tuun, de tuin van restaurant ‘t Oelnbret en het terras van Bakkerscafé De Loods in Coevorden. De tweede editie op 16 augustus voert door Gees en Oosterhesselen, met onder meer stops bij Beelden in Gees en de Hesselerhof. Welke comedians zullen optreden, blijft nog even een verrassing.

Alternatief: ‘Trapjes & Grapjes’

Voor kinderen vanaf 3 jaar is er speciaal ‘Trapjes & Grapjes’ op zondag 2 augustus in Steenwijksmoer. Voor 10 euro krijgen de allerkleinsten drie voorstellingen voorgeschoteld, zoals van Hakim (bekend van Sesamstraat).

Kaartverkoop

Aanmelden is verplicht. Meer informatie over de voorstellingen en de kaartverkoop staat op de website van Theater Hofpoort. Kaarten zijn ook te koop en in The Read Shop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Waar de tochten op 19 juli en 16 augustus starten wordt na opgave van deelnemers door het theater bekendgemaakt.