CSVC gaat voor extra zakcentje via bijzondere loterij

De verloting van een Frans kasteelappartement kan de Coevorder zaterdagvoetbalclub CSVC een aardig zakcentje opleveren. Eerder dit jaar kreeg het clubbestuur de mogelijkheid om begunstigde te worden van een loterij.

Na overleg in het bestuur besloot CSVC zich aan te melden. En zo werden ze één van de vijftien clubs - ook het Drentse vv Buinerveen doet mee - die de netto opbrengst van deze loterij mogen verdelen. Volgens penningmeester Wim Wiegmann van CSVC kunnen de oranjehemden deze meevaller goed gebruiken. „Wij willen de opbrengst besteden aan de accommodatie en voetbalmaterialen.”

De hoofdprijs van de loterij is een kasteelappartement in Frankrijk. Het appartement bevindt zich op Château des Gipières. Dat is een luxe complex met tennisbanen en een zwembad nabij de beroemde Mont Ventoux. Naast het appartement zijn er nog heel wat andere prijzen te winnen zoals een nieuwe auto, elektrische fietsen en een tuinmeubelset.

Meedoen

De organisatie van de loterij is in handen van het Friese Verloterij. Deze organiseerde eerder al enkele succesvolle loterijen, waaronder de eerste huizenloterij van Nederland in 2017.

Een lot kost 29,95 euro en is verkrijgbaar via www.verloterij.nl. Er zijn 29.000 loten beschikbaar. De trekking is gepland op vrijdag 2 oktober.