Mooiste Kiek van de Week | door Marjan Derks

De Mooiste Kiek van de Week is gemaakt door de Coevordense Marjan Derks. Zij legt uit dat ze aanvankelijk op pad ging voor een zonsopgang, maar de ‘komst’ van deze fraaie Schotse Hooglander zorgde voor een ander plaatje.

Marjan kwam dit majestueuze dier tegen in de fraaie natuur bij Gees. De vacht van dit dier absorbeert de gouden zonnestralen en krijgt daardoor een prachtige gloed. Gelet op de details van deze foto zien we de bewegingen in dit tafereeltje als het ware bevroren in de tijd. Dat zijn volgens de jury details die de foto ook zo fraai maken en ervoor zorgen dat deze inzending de Mooiste Kiek van de Week is geworden.

Meedoen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt. De redactie bepaalt als jury de keuze. Elke weekwinnaar in 2020 dingt mee naar de jaarprijs, die beschikbaar wordt gesteld door Ring Foto De Boer te Coevorden.