Bos Bedden presenteert Droom Vakantie weken

Nieuwleusen - De maatregelen die zijn getroffen tegen verspreiding van het coronavvirus worden langzamerhand versoepeld. Toch gelden voor heel wat vakantiebestemmingen nog allerlei voorwaarden, en die maken de vakantie waarschijnlijk niet helemaal zoals gewenst. Dit terwijl menigeen juist nu extra heeft uitgekeken naar heerlijk slapen en bijtanken op het vakantieverblijf. Dat zit er misschien niet in dit jaar.

„Waarom dan niet uw vakantiebudget goed investeren zoals in een goede ledikant of boxspring?”, vraagt Rutger Veerman van Bos Bedden in Nieuwleusen zich hardop af. „Feit is dat we gemiddeld een derde van ons leven in bed liggen. Om uit te rusten, bij te tanken, nieuwe energie op te doen, maar ook om weerstand op te bouwen en te behouden. Dit laatste om gezond te blijven, wat nu wel extra aandacht mag hebben.”

Op dit moment heeft Bos Bedden in Nieuwleusen de Droom Vakantie weken. Veerman legt uit: „We introduceren de geheel nieuwe collectie van Eastborn en Pullman.” Met de Droom Vakantie campagne hoopt Bos Bedden een extra grote klantenkring te bereiken voor een goed en persoonlijk slaapadvies. „En zo kunnen we gelijk onze mooie nieuwe collectie aan iedereen laten zien en ervaren. Dat laatste is wat we graag doen; u een fijn en goed bed laten ervaren in onze ruim opgestelde showroom van 3000 vierkante meter. We zien u graag.”