Mooiste Kiek van de Week | door Corrie Wolters

De Mooiste Kiek van de Week is gemaakt door Corrie Wolters. De Coevordense maakte een fraaie foto van deze elegante zwaan.

Corrie weet dat Coevorden en ganzen in één adem genoemd kunnen worden, maar zo nu en dan ziet zij ook zwanen in de ganzenstad. Zoals deze in het park. ,,Er kwam geen gans in de buurt. Dit was een genot om te zien. Ik kom hier dagelijks - mét camera - op mijn scootmobiel.”

Volgens de jury lijkt het of de zwaan als een vliegtuig opstijgt. De details zijn zeer mooi en duidelijk te zien, zoals de druppels die van de veren vallen. Juist de details en de sierlijkheid maken dit plaatje mooi en met recht de Mooiste Kiek van de Week.

Meedoen

Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Coevorden - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Coevorder Courant? Stuur dan jouw actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB en motivatie onder vermelding van ‘Mooiste Kiek van de Week’ - plus volledige naam en woonplaats - naar coevordercourant@ndcmediagroep.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt. De redactie bepaalt als jury de keuze.