The Learning Network zoekt tweeduizend vakantiekrachten

The Learning Network (TLN), leverancier van studieboeken en digitale licenties, zoekt deze zomer weer tweeduizend logistieke medewerkers. Meer dan 12 miljoen studieboeken, 3,5 miljoen digitale licenties en diverse studiematerialen worden deze zomer uitgeleverd.

Door de coronamaatregelen wacht TLN in haar magazijnen in Emmen en Kampen een extra logistieke uitdaging. Het bedrijf heeft naast de bekende RIVM-richtlijnen, extra maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers te waarborgenen daarnaast het logistieke procesoptimaal te laten verlopen. Zo worden onder andere magazijnpaden verruimd, de catering coronaproof gemaakt en wordt er gewerkt in meerdere ploegen.

Naast een veilige en gezonde werkomgeving biedt TLN de vakantiemedewerkers ruime mogelijkheden om flexibele uren te draaien. Astrid Janssen van Studystore: ,,De zomer is altijd megadruk, maar de corona-situatie vraagt nog iets extra’s van ons. Dat doen wij graag, want wijdoen alles voor tevreden klantenen gezonde medewerkers. We zoeken in Emmen ruim 250 gemotiveerde medewerkers. Dat kunnen vakantiekrachten zijn maar ook medewerkers die wat langer willen blijven, ook na de zomer.”

Op de website www.studystore.nl is meer informatie te vinden.