Crazy Koopweek in Coevorden centrum

De Coevorder Handelsvereniging houdt de Crazy Koopweek. Twintig winkeliers doen mee aan deze koopweek van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 mei. Elke deelnemende winkelier in hartje vestingstad heeft deze week een scherpe aanbieding waar klanten van kunnen profiteren.

Volgens voorzitter Richard Dimmendaal van de Coevorder Handelsvereniging is bewust gekozen voor een week in plaats van één koopavond. ,,Vanwege het coronavirus moeten onze gasten zich veilig voelen. Daarom kiezen we voor verspreiding in plaats van een specifieke avond. Uiteraard neemt elke winkelier voldoende maatregelen om klanten veilig te kunnen ontvangen. En kom alleen langs als je fit bent.”

Actiebonnen

In de Coevorder Courant van dinsdag 26 mei staan actiebonnen afgedrukt. Op vertoon van een bon kan geprofiteerd worden van een aantrekkelijke actie bij een deelnemende winkelier. Om contactmomenten te beperken hoeven bezoekers de bon alleen maar te tonen - al dan niet op de telefoon - en dus niet te overhandigen. Dimmendaal: „Laten we samen lokaal kopen uitdragen en waarderen. Shop lokaal!”