Platform voor lokale initiatieven tijdens coronacrisis

Verschillende winkels en horecagelegenheden hebben de deuren gesloten, maar blijven actief. Inmiddels zien we hoe creatief de lokale MKB'er in Coevorden is tijdens de coronacrisis door middel van afhaal- en bezorgdiensten of personal shopping mogelijkheden.

Anderen starten een webshop om de klanten te kunnen blijven bedienen. Om dit te promoten wordt een bericht gepost op de eigen zakelijke Facebookpagina. Deze posts vliegen je om de oren, maar verdwijnen helaas ook weer snel op de tijdlijn van de volgers. Coevorder Courant wil ervoor zorgen dat al deze initiatieven gebundeld worden en makkelijk beschikbaar zijn voor de Coevorder consument.

Platform

Coevorder Courant heeft daarom een platform waarop winkeliers de nieuwe initiatieven en mogelijkheden kunnen aanbieden. Wij hebben een vaste pagina ingericht op onze website onder de noemer Shop Lokaal: www.coevordercourant.nl/themas/549/overzicht-van-lokale-initiatieven-tijdens-de-coronacrisis. We hopen de winkelier op deze manier te kunnen ondersteunen bij het bedienen van klanten in deze moeilijke tijd.

Meer weten over deelnemen op deze pagina? Neem contact op voor meer informatie en advies met Bastiaan Blenkers, bel 06-50514185 of stuur een mail naar: bastiaan.blenkers@ndcmediagroep.nl.