Coevorder bedrijf Reclamedeal levert preventiemateriaal tijdens coronacrisis

Het Coevorder bedrijf Reclamedeal.nl werkt aan oplossingen die kunnen bijdragen aan het vormgeven van de zogeheten anderhalvemetersamenleving. Ook Reclamedeal is economisch getroffen door de coronacrisis.

Al jaren behoren bijvoorbeeld attractieparken en festivalorganisaties tot de klandizie, maar opdrachten zijn er op dit moment niet. Het bedrijf richt zich nu op het vervaardigen van preventiemateriaal zoals protectieschermen en verschillende soorten stickers.

„Het verzorgen van raam-, muur- en vloerstickers doen we al geruime tijd en we hebben daar zelf de machines voor. We merken dat er veel vraag naar is sinds de aankondiging van de versoepeling van de maatregelen”, zegt directeur Richard van der Veen. „Ook het op maat snijden van protectieschermen kunnen we zelf. Het plexiglas wat hiervoor gebruikt wordt is tegenwoordig moeilijk te krijgen, maar door het leggen van de juiste contacten hebben we inmiddels een mooie voorraad.”

Van der Veen: „We zijn bezig om scholen te voorzien van stickers voor het afstand houden, de bewegwijzering, de protectieschermen en andere preventiematerialen. Daarnaast is er contact met bijvoorbeeld de kappersbranche om te overleggen welke oplossingen wij kunnen bieden wanneer ook daar een versoepeling van de maatregelen optreedt.”