Kamst Mode verrast ook Tangenborgh en Baalderborg Groep: ‘We hopen op nieuwe fans’

De bizarre coronacrisis zorgt voor een flinke dosis creativiteit bij menig ondernemer. Zo ook bij directeur Bas Kamst van Kamst Mode uit Nieuw-Amsterdam, Coevorden, Emmen en Hardenberg.

„Meer dan ooit werd mij duidelijk hoe belangrijk onze gezondheid is”, zegt Kamst. „Meer dan ooit werd mij ook duidelijk hoe belangrijk alle medewerkers in de zorg zijn. Deze helden staan dag en nacht klaar voor een ander. Wij dragen een ander graag een warm hart toe. In eerste instantie wilden we via Facebook een oproep doen waarin we een cadeaubon wilden verloten onder alle zorgmedewerkers, maar dat vond ik niet genoeg.”

Twee weken geleden belde Kamst de Treant Zorggroep en de Saxenburgh Groep met het bericht dat hij al hun medewerkers en vrijwilligers een hart onder de riem wilde steken. „Er was meteen enthousiasme. Al met al gaven we 12.000 cadeaubonnen ter waarde van 25 euro weg. Vlak daarna realiseerde ik me dat ik Zorggroep Tangenborgh en de Baalderborg Groep niet kon vergeten. Ook daar zijn afgelopen week nog eens 4600 bonnen bezorgd. Al met al hebben we dus 16.600 bonnen met een totale waarde van 415.000 euro weggegeven. De cadeaubonnen zijn het hele jaar geldig en mogen op de gehele collectie worden verzilverd.”

Meer dan vier ton

Kamst Mode geeft daarmee voor meer dan vier ton aan cadeaubonnen weg. In de hoop dat deze ook allemaal daadwerkelijk worden ingeleverd. „Vanzelfsprekend zullen we er alles aan doen om de zorgmedewerker fan te laten worden van Kamst Mode. In deze onstuimige tijd doen we er alles aan om te overleven. Eerlijk is eerlijk: we hebben onze vaste klanten op dit moment hard nodig. Als de crisis straks achter de rug is hopen we ons gezonde bedrijf voort te kunnen zetten met heel veel nieuwe fans vanuit de zorg erbij.”