Opruimen?!

Opruimen, op orde stellen, sorteren, opbergen, bijwerken; momenteel hoor je er veel mensen over. Wil jij dit ook, maar weet je niet hoe te beginnen?

Hiervoor kun je bij mij terecht! Als Professional organizer kan iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het opruimen en/of organiseren van het huishouden of de papieren, mij inschakelen.

Veel mensen hebben een vol en druk leven en komen aan opruimen en ordenen nauwelijks meer toe. Soms zijn er ook omstandigheden zoals ziekte,  een scheiding, een overlijden, mantelzorgtaken enz. waardoor mensen hun zaken niet meer op orde hebben of kunnen krijgen. Vaak willen mensen wel, maar weten ze niet meer hoe en waar te beginnen. Juist nu je meer thuis bent dan anders wil je misschien graag aan de slag.

Als Professional organizer kan ik helpen bij het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Ik begeleid en adviseer bij het creëren van orde en overzicht in ruimte en tijd. Veelal kom ik je ter plekke helpen. Momenteel help ik mensen via Online Organizing op weg: Allereerst maken we kennis met elkaar middels videobellen. Als we beiden een goed gevoel hebben over een samenwerking, gaan we online aan de slag.

Op afspraak gaan we videobellen en geef jij aan waarmee je wilt beginnen. We bespreken samen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Nadat ik je concrete tips hebt gegeven ga je aan de slag. Op afstand sta ik voor je klaar wanneer je vragen hebt. Na 2 uur deel je het resultaat middels videobellen en bespreken we dit.

Mijn bedrijf heet niet voor niets “Opgeruimd jezelf zijn”. Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimd huis, ruimte geeft in je hoofd en dat je daardoor méér jezelf kunt zijn. Maar ook tijdens het opruimen moet je je op je gemak voelen en jezelf kunnen zijn. 

Kijk voor meer info op: www.opgeruimdjezelfzijn.nl of bel 06-27381745.

Groet,
Francien van Rijt
Professional Organizer
Opgeruimd jezelf zijn