Platform voor lokale initiatieven tijdens coronavirus

Verschillende winkels en horecagelegenheden hebben hun deuren gesloten, maar blijven actief. Inmiddels zien we hoe creatief de lokale MKB'er in Coevorden is tijdens de coronacrisis door middel van afhaal- en bezorgdiensten of personal shopping mogelijkheden. Anderen starten een webshop om de klanten te kunnen blijven bedienen.

Om dit te promoten wordt een bericht gepost op de eigen zakelijke Facebookpagina. Deze posts vliegen je om de oren, maar verdwijnen helaas ook weer snel op de tijdlijn van de volgers.

Coevorder Courant wil er voor zorgen dat al deze initiatieven gebundeld worden en makkelijk beschikbaar zijn voor de Coevorder consument.

Platform

Coevorder Courant brengt daarom een nieuw platform in het leven waarop winkeliers de nieuwe initiatieven en mogelijkheden kunnen aanbieden. Wij richten een vaste pagina in op onze website onder de noemer 'shop lokaal' en zullen ook actief reclame maken voor deze pagina in onze krant, op onze website maar ook via onze eigen social media kanalen. Het voorbeeld van dit platform is via onderstaande link te vinden:

https://coevordercourant.nl/themas/549/afhalen-of-thuisbezorgen

We hopen de winkelier op deze manier te kunnen ondersteunen in het bedienen van klanten in deze moeilijke tijd.

Meer informatie?

Kranten worden door thuisblijvers in deze tijden extra goed gelezen. Momenteel zien we een gigantische piek op onze nieuwssites. Wij zijn de nieuwsvoorziener in de regio. Afgelopen week hadden we op www.coevordercourant.nl ruim 85.000 paginaweergaven, door meer dan 25.000 bezoekers.

Wil je meer weten over deelnemen op deze pagina? Neem contact op voor meer informatie en advies met:

Bastiaan Blenkers

06-50514185

bastiaan.blenkers@ndcmediagroep.nl

Juist nu is communiceren erg belangrijk. Laat van je horen! Wij willen en kunnen met jullie meedenken!

Zoals premier Rutte zei: ‘Het zal een moeilijke tijd worden, maar samen komen we hier doorheen’.