Toneelgroep Het Volk staat op podium Theater Hofpoort

Toneelgroep Het Volk is op vrijdag 28 februari met de voorstelling ‘De bezoeking’ te zien in Theater Hofpoort in Coevorden.

In een ziekenhuis liggen twee patiënten op leeftijd: weduwnaar Harderwijk en de gescheiden heer Roest. De twee hebben een aparte kamer, omdat ze niet te handhaven zijn op de reguliere ziekenzaal. Met hun geklaag, gesnurk en sarcasme zijn zij voor de andere patiënten, directie, verpleegkundigen en het schoonmaakpersoneel een hel. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Erik Krikke & 7even Bridges

Op zaterdag 29 februari is Erik Krikke & 7even Bridges met de muzikale voorstelling ‘Operatie geslaagd’ te zien. Krikke werd in de zomer van 2007 uitgezonden naar Afghanistan. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er bij hem PTSS vastgesteld. ‘Operatie geslaagd’ beschrijft de onderbelichte kant van oorlogvoering. Aanvang 20.15 uur. Vooraf van 15.00 tot 16.00 uur verzorgt Erik een boekpresentatie en signeersessie bij The Readshop Coevorden.

Thijs van Leer en Menno Gootjes verzorgen op zondag 1 maart de kasteelsessie in Kasteel Coevorden. Van Leer speelde een jaar bij Ramses Shaffy, richtte vervolgens het Trio Thijs van Leer op, dat weer werd omgedoopt tot het legendarische Focus. Aanvang: 15.00 uur.