Kamst Mode neemt She Fashion over

Coevorden/Dalfsen - Tien jaar geleden begon Miranda Brandsema haar damesmodezaak She Fashion in Dalfsen. De klantenkring reikt tot ver buiten het Overijsselse dorp, maar toch heeft Brandsema besloten om te stoppen met ondernemen. Haar modezaak wordt per 1 augustus overgenomen door Kamst Mode.

De zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat duurde niet lang. Als eerste benaderde ze Kamst Mode. De relatief jonge ondernemers Bas en Vanessa Kamst zijn in haar ogen de perfecte match. Na het eerste gesprek in januari bleek het meteen te klikken en werden de handtekeningen half februari gezet.

Kamst Mode is een familiebedrijf dat al bijna 75 jaar bestaat. Als derde generatie staan Bas en Vanessa aan het roer van de winkels in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Coevorden en Hardenberg. Miranda ziet Bas en Vanessa als energiek en creatief. ,,Zij zijn constant in ontwikkeling en erg actief op het gebied van marketing. Precies wat ik mijn winkel in Dalfsen gun.”

Klantenkring

Bas Kamst: „Het persoonlijke karakter van She Fashion past volledig bij het gevoel van Kamst Mode. De oprechte aandacht, het persoonlijk stijladvies en de gezellige sfeer blijven straks overeind. Qua collectie blijft Kamst Mode de bestaande klantenkring blij maken. Daarnaast gaat Kamst Mode voor wat leuke verrassingen zorgen gezien het merkenpakket.”

Met de komst van Kamst Mode neemt Miranda de rol van storemanager op zich. Ook blijven de huidige medewerkers werkzaam in de winkel. In september wordt op feestelijke wijze een start gemaakt. Tot die tijd is She Fashion gewoon open.