Nico Kats volgt Reinoud Haak op als trainer bij CSVC Coevorden

Nico Kats wordt de nieuwe trainer bij derdeklasser CSVC. De 61-jarige inwoner van Ommen volgt na dit seizoen Reinoud Haak op en heeft een contract voor één seizoen getekend.

Met Kats haalt de club uit Coevorden een brok ervaring in huis. Hij is al meer dan 25 jaar actief in het amateurvoetbal. Momenteel is Kats bezig aan zijn derde seizoen als trainer-coach van Rohda Raalte 2. Hiervoor had hij twee seizoenen OVC ’21 onder zijn hoede en bracht de club uit zijn woonplaats na een kwart eeuw weer terug in de derde klasse.

De nieuwe oefenmeester van CSVC was ook succesvol bij EMMS uit Slagharen. Eerder had hij ook de tweede selectie van HHC Hardenberg onder zijn hoede en was assistent-trainer bij Flevo Boys uit Emmeloord.

‘Ik heb veel zin in dit nieuwe hoofdstuk’

Nico Kats staat te boek als een echte clubman en had direct een klik met CSVC. ,,Vanaf de eerste contacten met de Coevorder club had ik er een goed en prettig gevoel bij. Ik heb veel zin in dit nieuwe hoofdstuk in mijn trainerscarrière.”

Nico Kats is in het bezit van het diploma Trainer Coach 1, het huidige UEFA Coach A. Bovendien beschikt hij over het diploma Voetbal Conditie trainer op TC 1-niveau.