Fotoserie: Coevorden neemt afscheid van CoopCompact Oldengarm

Coevorden - Een wisseling van de wacht aan de Rembrandtlaan in de Coevorder wijk Poppenhare. CoopCompact Oldengarm verdwijnt er van de luifel en vanaf maandag 17 februari gaat de buurtsupermarkt verder onder de vleugels van Martijn Seiger uit Oldenzaal.

Er komt een einde aan een tijdperk in Coevorden, want de familie Oldengarm stopt na liefst 35 jaar met de supermarkt. Gea Oldengarm gaat met pensioen, terwijl haar zoon Bert-Jan alweer enige tijd druk is met Coop Oldengarm in Zwolle.

De supermarkt van Oldengarm sluit vandaag om 17.00 uur. De heropening is dus maandag, maar dan met CoopCompact Martijn Seiger als uithangbord. Seiger belooft dat heel veel bij het oude blijft in de knusse supermarkt.

Feestje

De familie Oldengarm maakt vandaag een feestje van de afscheidsdag. Ook de dochters van Gea - Karin en Jannet - zwaaien de klanten uit. Wat hebben Gea en Bert-Jan Oldengarm al veel handen geschud van de trouwe vaste klanten. Misschien met gemengde gevoelens, maar het is de tevredenheid die overheerst bij de Coevorder supermarktondernemers.

De foto’s zijn gemaakt door Gea Welleweerd.