Veel nieuws tijdens Duurzame Showdagen bij Jansen & Meppelink

Aangeboden door: Jansen & Meppelink

Tijdens de komen de Duurzame showdagen die gepland staan op 28, 29 februari en 1 maart bij Jansen-Meppelink aan het Kleine Veld 15 in Dalen zullen diverse fabrikanten hun nieuwste produkten tonen op het gebied van duurzame energie.

Met de nieuwe Henrad Eco radiatoren kunt u bijvoorbeeld maar liefst 10 procent op uw energienota besparen, maar er is eind deze maand veel meer te zien. De meest bekende vorm van lage temperatuurverwarming is vloerverwarming. Deze comfortabele manier van verwarmen, maar ook van koelen, kent vele mogelijkheden en voordelen. Het kan geen kwaad om eens goed te worden bijgepraat over de mogelijkheden.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Maar wat als u uw auto thuis wilt opladen? Er bestaan mogelijkheden om het laden aan huis of bij uw bedrijf makkelijker te maken. Tijdens de Duurzame Showdagen valt er veel te ontdekken. En wat is een Smart Home nu precies? Iedereen die zijn huis centraal aanstuurt met netwerkcomponenten woont al in een smart home. Het type netwerk en de keuze van apparaten varieert per aanbieder. Het hoeft niet altijd doe-het-zelf te zijn en bedrading hoeft niet noodzakelijkerwijs te worden gelegd voor installatie.

En hoe bereik je nu een ideaal binnenklimaat? De Briza is een toestel dat zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer. Een systeem voor een ideaal binnenklimaat, het hele jaar door. Superslank en super krachtig voor verwarmen, koelen en ventileren. Daarnaast zult u na een bezoek aan de Duurzame Showdagen ontdekken dat hard water verleden tijd kan zijn. Een waterontharder is namelijk eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. Een waterontharder beperkt kalk, maar ook magnesium, ijzer en andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient.

Primeur

De Flextherm Eco van Flamco geldt eind deze maand als een regelrechte primeur. Een ultracompacte, thermische batterij voor de opslag van warmte voor warm tapwater. Dankzij het compacte design past FlexTherm Eco in elke woning en het toestel is ook nog eens zeer zuinig.