Duurzame showdagen bij Jansen-Meppelink in Dalen

Aangeboden door: Jansen & Meppelink

Duurzaamheid is een aktueel onderwerp en inmiddels een vertrouwd begrip bij Jansen & Meppelink in Dalen. De komende jaren moeten we langzaam van het gas af en overstappen naar alternatieve energiebronnen om onze woning warm te krijgen of te zorgen voor warm tapwater.

‘We hebben al bijna 13 jaar ervaring op dit gebied’, aldus Martijn Schonewille, ‘we zijn een van de weinige bedrijven in de regio die duurzame installaties aanbiedt met een hoge kwaliteit. We kunnen spreken van een zeer ruime kennis en ervaring met duurzame technieken. Zo leveren wij al jaren Nibe warmtepompen en zonnepanelen, maar ook radiatoren en vloerverwarming die op lage temperaturen functioneren. Temperatuurregelingen per ruimte waardoor het comfort omhoog gaat en het energieverbruik zal dalen, infiltratie van hemelwater, energiezuinige verlichting. Maar ook voor veehouderijen hebben wij ruime ervaring met verschillende duurzame technieken”.

Showdagen

Om de ervaringen van de afgelopen jaren met u te delen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzame techniek, organiseert Jansen&Meppelink op 28, 29 februari en 1 maart Duurzame showdagen aan het Kleine Veld 15 in Dalen. In samenwerking met diverse fabrikanten zal de showroom worden ingericht om u de laatste stand van de duurzame techniek te tonen. “We laten o.a. de nieuwe Eco radiatoren van Henrad  zien maar ook de lage temperatuur radiatoren van Jaga. Daarnaast kunnen we u tijdens de showdagen van alles vertellen over vloerverwarming en de comfortabele eigenschappen van deze manier van verwarmen” Er zijn diverse manieren mogelijk om vloerverwarming aan te leggen en wij kijken graag samen naar uw situatie en adviseren u over de mogelijkheden. Ook kunt u meer te weten komen over subsidies en financieringen om uw project mogelijk te maken. Kortom een breed totaalpakket is er te zien tijdens onze showdagen.

Beursprimeur

Tijdens onze showdagen zullen wij ook een totaal nieuw en nog onbekend product introduceren. Wat dit is,  houden we nog even geheim. Volg de informatie rondom de showdagen. In de komende weken maken we meer bekend over deze primeur.

Veehouderij

Naast particuliere klanten is er ook voor u als veehouder een mooi pakket aan duurzame technieken. Zo zal o.a. Mezutec waterbehandeling op onze show aanwezig zijn en u meer vertellen op het gebied van waterontharder voor zowel particulieren als voor veehouders.

Elfstedentocht

Er zal door het bedrijf een interessante en leerzame route worden uitgezet om kennis te maken met al deze nieuwe technieken. Aan het eind van de route krijgt u een kleine attentie en maakt u zelfs kans op een mooie prijs.

De moeite waard dus om binnen te lopen tijdens de showdagen op 28, 29 februari en 1 maart tussen 11.00 – 16.00 uur. Wij heten u van harte welkom in onze showroom Laat u bijpraten door onze medewerkers onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie over de verschillende producten en onze diensten kunt u terecht op www.jansenmeppelink.nl

Graag tot ziens.