Humor en ontroering in voorstelling Hendrik Groen

Emmen - In het Atlas Theater in Emmen is op donderdag 6 februari de voorstelling ‘Hendrik Groen – Zolang er leven is...’ te zien. Het is een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.

Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit nagenoeg dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt: ,,In iedere bejaarde zit ook nog altijd een jong iemand verborgen.”

Gemengd Koor Zuidbarge

In iedere voorstelling zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. De leden van Gemengd Koor Zuidbarge werken mee aan deze voorestelling in het Atlas Theater. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater bleek het succes ongekend: de vorige voorstelling 'Pogingen iets van het leven te maken' was avond na avond uitverkocht. En ook 'Zo lang er leven is', is een bijzonder geslaagde voorstelling, die je, zeker als liefhebber van de boeken, moet zien. Een prachtige ode aan het leven.

Voor meer informatie en reserveren: www.atlastheater.nl