Kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi vanavond in tien sporthallen

Steenwijksmoer/Emmen - Niet in de Coevorder Drostenhal - daar waar het populaire toernooi eind jaren zeventig werd geboren - maar wel in tien andere hallen gaat het 43e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi donderdagavond vanaf zes uur verder met de kwartfinale.

In de Emmer sporthal Angelslo lijkt spektakel verzekerd met vv Emmen, de zondagtak van Hoogeveen, Raptim, SC Erica en VAKO. Op voorhand een fraaie poule. In Dalen gaat het tussen de plaatselijke voetbaltrots, GOMOS, SV Gramsbergen, SVV’04 en VKW. ASVB, Bargeres, Germanicus, Titan en De Weide doen een poging in Zwartemeer, terwijl Protos en Sweel in Hardenberg te maken krijgen met de Overijsselse clubs Bergentheim, Bruchterveld en SC Lutten.

Gemeente Emmen

In de Emmer sporthal Esdal spelen liefst vijf clubs uit de gemeente Emmen: CEC, DVC’59, Drenthina, SVBO zondag en SC Angelslo. DZOH en FC Klazienaveen treffen SV Borger, Nieuw Buinen en Valthermond in Nieuw-Weerdinge. En in Westerbork probeert CSVC de halve finale te bereiken ten koste van Beilen, HOC, SV Pesse en Rolder Boys.

Het complete speelschema staat hier.