Toneelvereniging V&O speelt stuk 'Bruidzilla'

Holsloot - Toneelvereniging V&O Holsloot speelt binnenkort ‘Bruidzilla’ in dorpshuis De Linden in Holsloot. Het stuk, geschreven door Henk Roede, wordt opgevoerd op zaterdag 18 januari, 1 februari en 22 februari.

Linda zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Van Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag eruit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect!

Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los. Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal ook haar daarin ook maar één strobreed in de weg liggen. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? De familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om toch Linda die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zoals gepland.

Het doek gaat open om 20.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden bij de familie Voors, telefoon 0591-554224, of E. Kuipers, 06-14888714.