Winterwandelingen in de gemeente Coevorden

Zweeloo - Wie zin heeft in een sfeervolle wandeling, kan voldoende aan zijn trekken komen in de gemeente Coevorden. De TIP-kantoren van Magisch Drenthe organiseren prachtige wintertochten in Zweeloo, Aalden en Sleen.

Gees trapt af op zaterdag 28 december met een wandeltocht die ongeveer twee uur duurt. Deze wandeling is geschikt voor het hele gezin. Het is een combinatie van wandelen en puzzelen en er zijn leuke prijsjes te winnen. Vertrek is om 13.30 bij Tourist Info Gees aan de Dorpsstraat 47.

Tevens staat op zaterdag 28 december een tocht in de sfeervolle dorpen Zweeloo en Aalden op het programma. Een gids leidt de wandelaars langs een aantal bezienswaardigheden, zoals een 13e eeuws kerkje, een meer dan honderd jaar oude smederij en de prachtige Jantina Hellingmolen. De wandeling duurt ongeveer 3,5 uur en het startpunt is bij de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo. Het vertrek is om 14.30 uur.

Op zondag 29 december staat een bijzondere dorpswandeling door het brinkdorp Sleen op de agenda. Het vertrek is om 11.00 uur vanaf Tourist Info Sleen.